Project Gallery: Commercial Work

Major addition to accomodate new automation equipment for the paper. Entire existing building refaced with white brick. 6,000-square-foot pre-engineered metal building. All of the decks added to existing Angelus Building complex. New tower addition, improved business by ten percent. Brand-new construction. Moline Riverside greenhouse built on existing foundation. Octagonal building for refreshment stand, announcer's booth, and restrooms. Reception Area Student Lounge Classroom for appliance repair training. Classroom with simulated home for appliance repair training. Classroom for dental assistant training. Break room with vending machine area. Standard classroom for lectures. Administrative Office Office doors at the front vestibule. Front 8,000-square-foot pre-engineered building with radiant heat floor. Added industrial offices with iron stairway. Commercial awning added to exterior. New matching ticket booth for the Moline Wharton Fieldhouse. Lawyers' conference room and meeting area. Waiting Area